Skip to main content
Notícies

COMUNICAT FEDERACIÓ

Per 12 de gener de 2024Sense Comentaris

A la Federació hem rebut una comunicació des de les OCAPA on ens comuniquen que a partir d’enguany els propietaris d’explotacions no tindràn que fer la declaració censal anual dels animals que tenen declarats en la seua explotació. Nomes es declararà els canvis d’animals, la mort o el naximent d’algun animal.

Es a dir, la persona que ja te una explotació declarada i uns animals donats d’alta no cal que cada any vagen a donar-los d’alta de nou, com ja están registrats serà sempre igual, nomes es comunicaràn els canvis.

COMUNICADO DE LA FEDERACIÓN

En la Federación hemos recibido un comunicado desde las OCAPA donde nos comunican que a partir de este año los propietarios de explotaciones no tendrán que hacer la declaración censal anual de los animales declarados en su explotación. Sólo se declararán los cambios de animales, la muerte o el nacimiento de algún animal.

Es decir, la persona que tiene una explotación y unos animales dados de alta no tendrán que ir cada año a darlos de alta de nuevo, como ya están registrados será siempre igual, solo se comunicarán los cambios de animales.